Wie zijn wij

Drinkwaard Jachtservice is alweer ruim 10 jaar geleden opgericht door Barry Drinkwaard. De ‘snelle pleziervaartuigen’ dat is waar zijn persoonlijke passie naar uitgaat.

De keuze voor de naam Drinkwaard Jachtservice was eenvoudig, niet alleen de technische service aan de jachtmotoren maar het hele totaalplaatje is wat de term ‘jachtservice’ moet dekken.

Zo’n 75% van de werkzaamheden vinden plaats in de machinekamer, denk daarbij aan inbouw van een nieuwe, gereviseerde of gebruikte motor, servicebeurten, winterklaar maken, kleine of grote reparaties enzovoorts.

De overige 25% omvat alles wat je maar kunt bedenken, van het inbouwen van boegschroef -en hekschroef, elektrische apparatuur, het doen van polyester- of schilderwerk, tot het uitvoeren van een gehele refit, het is allemaal mogelijk.

Voor ieder probleem een verrassende oplossing

Wij als team denken graag in oplossingen, onze jarenlange ervaring maakt dat wij vrijwel voor ieder probleem een verrassende oplossing hebben. Een oplossing die past bij uw boot en uiteraard bij uw portemonnee, zonder aan kwaliteit in te hoeven leveren. Want kwaliteit is waar wij voor staan en waarvan u op aan kunt!

Vooruitstrevende techniek

Ook als het gaat om vooruitstrevende techniek, zitten wij niet stil. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid tot het ombouwen van een moderne elektronische dieselmotor (bijvoorbeeld Mercedes Commonrail serie) tot een optimaal functionerende scheepsmotor in een sportkruiser met topsnelheden van 100 km/u. Compleet met alle toeters en bellen die je in de scheeps-machinekamer nodig hebt zoals de koeling, aanpassing van de software en juiste input naar de dashboardinstrumenten.

Passie & Plezier

De passie van onze monteurs voor het vak en de liefde voor de watersport zorgt voor veel plezier op de werkvloer. Deze betrokken en hands-on mentaliteit van onze medewerkers is iets wat u direct zult proeven wanneer u een kijkje bij ons in de showroom of in de werkplaats neemt. En daar zijn wij trots op.

Zien wij u snel voor een kop koffie?

Groet,

Onze filosofie
“There are no problems,
only solutions”

John Lennon