Over ons

Drinkwaard Jachtservice is alweer ruim 20 jaar geleden opgericht door Barry Drinkwaard.
Waar de familiegeschiedenis zo’n 60 jaar terug gaat met een vader, ooms en neven in de watersportbranche vond Barry zijn eigen ‘niche’ in de watersport; de snelle pleziervaartuigen.

Jachtservice van A-Z

Bij de snelle(re) pleziervaartuigen ligt dus onze passie, dat kan van een speedboot tot een luxe sportjacht zijn en alles daar tussen in, zoals een RIB, tender, cruiser enzovoorts. 

Zo’n 75% van onze werkzaamheden vinden plaats in en rond de machinekamer, denk daarbij aan inbouw van een nieuwe, gereviseerde of gebruikte motor, servicebeurten, onderhoud en revisie van sterndrives, het winterklaar maken, kleine of grote reparaties enzovoorts.

De overige 25% van de werkzaamheden omvat alles wat je maar kunt bedenken, van het inbouwen van boegschroef -en hekschroef, elektrische apparatuur, het doen van polyester- of schilderwerk, schadeherstel werkzaamheden, spuitlakken in onze eigen spuitcabine tot het uitvoeren van een gehele refit, het is allemaal mogelijk.

Passie & Plezier

De passie van onze monteurs voor het vak en de liefde voor de watersport zorgt voor plezier op de werkvloer. Deze betrokken en hands-on mentaliteit van onze medewerkers is iets wat u direct zult proeven wanneer u een kijkje bij ons in de werkplaats neemt. En daar zijn wij trots op.

Voor ieder probleem een verrassende oplossing

Wij als team denken graag in oplossingen, onze jarenlange ervaring maakt dat wij vrijwel voor ieder probleem een verrassende oplossing hebben. Een oplossing die past bij uw boot en uiteraard bij uw portemonnee, zonder aan kwaliteit in te hoeven leveren. Want kwaliteit is waar wij voor staan en waarvan u op aan kunt.

Zien wij u snel bij ons?

Of het nu voor informatie of advies is, wij heten u van harte welkom!

contact info