Staartstukken

Ook voor alles op het gebied van uw staartstuk kunt u bij ons terecht. Of dit nu onderhoud, revisie, reparatie of vervanging betreft, voor dit alles staan wij graag voor uw klaar. Voor MerCruiser, Volvo Penta en OMC sterndrives hebben wij vrijwel alle onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Naast ons nieuwe aanbod hebben wij vaak ook gebruikte of gereviseerde onderdelen, upper units, lower units, transoms, etc op voorraad!

Aangezien wij officiële dealer zijn van MerCruiser en partner van Volvo Penta kunnen wij aan ieder onderdeel voor uw Alpha, Bravo of Volvo Penta sterndrive komen, natuurlijk leveren wij ook fabrieksnieuwe staartstukken voor scherpe prijzen!

Mercury MerCruiser Alpha One Sterndrive

De meest populaire sterndrive aller tijden, de Mercury MerCruiser Alpha One. Bijzonder sterk, veelzijdig en betrouwbaar, dat kenmerkt deze bekendste hekaandrijving van Mercury MerCruiser.

Naast ons nieuwe aanbod hebben wij ook vele gebruikte of gereviseerde onderdelen van de Alpha One series (generatie 1 of gen II) voorradig. Denk dan aan upper units, lower units, transoms, spare parts etc.

Informeer eens vrijblijvend naar de beschikbare opties.

Mercury MerCruiser Bravo One Sterndrive

De Mercury MerCruiser Bravo One, als het pas echt om snelheid draait. Uitermate prestatiegericht en bij iedere snelheid een uitstekende stuurrespons, dat kenmerkt de Bravo One Sterndrive van Mercury MerCruiser.

Naast ons nieuwe aanbod hebben wij ook vele gebruikte of gereviseerde onderdelen van de Bravo One series (I, I X, I XR) voorradig. Denk dan aan upper units, lower units, transoms, spare parts etc.

Informeer eens vrijblijvend naar de beschikbare opties.

Mercury MerCruiser Bravo Two Sterndrive

De Mercury MerCruiser Bravo Two, voor de grotere cruisers en boten waarbij het koppel en de planeertijd het verschil moeten maken. Hoe zwaar de boot ook geladen is, alles om fijn te kunnen varen daar zorgt de Bravo Two Sterndrive van Mercury MerCruiser voor.

Naast ons nieuwe aanbod hebben wij ook vele gebruikte of gereviseerde onderdelen van de Bravo Two series (II en II X) voorradig. Denk dan aan upper units, lower units, transoms, spare parts etc.

Informeer eens vrijblijvend naar de beschikbare opties.

Mercury MerCruiser Bravo Three Sterndrive

De Mercury MerCruiser Bravo Three, voor de cruisers waarbij efficiëntie en wendbaarheid voorop moeten staan. Een fantastische stuurbediening en ongelofelijk vermogen in combinatie met een efficiënt brandstofverbruik, dat kenmerkt de Bravo Three Sterndrive van Mercury MerCruiser.

Naast ons nieuwe aanbod hebben wij ook vele gebruikte of gereviseerde onderdelen van de Bravo Three series (III, III X, III XR) voorradig. Denk dan aan upper units, lower units, transoms, spare parts etc.

Informeer eens vrijblijvend naar de beschikbare opties.

Volvo Penta Sterndrives

Perfecte betrouwbaarheid en prestaties daar staan de Volvo Penta Sterndrives om bekend. Of het nu de Volvo Penta SX, DuoProp DPH of DuoProp DPS is, stuk voor stuk zijn deze hydrodynamisch vormgegeven en dat is te merken aan de prestaties met als gevolg heel veel vaarplezier.

Naast ons nieuwe aanbod hebben wij ook vele gebruikte of gereviseerde onderdelen van de Volvo Penta series (huidige en oude modellen) voorradig. Denk dan aan upper units, lower units, transoms, spare parts etc.

Informeer eens vrijblijvend naar de beschikbare opties.