Reparatie & Onderhoud

Om uw boot en motor in topconditie te houden is onderhoud belangrijk. Naast MerCruiser, OMC en Volvo Penta, kunnen wij ook alle reparaties en onderhoudsbeurten aan Yanmar, Volkswagen en VM motoren uitvoeren.

Wij staan altijd voor u paraat en helpen u ook bij problemen graag weer op de juiste koers! Wilt u een prijsopgave voor uw reparatie, zomer / winterbeurt of ander service vraagstuk? Dat kan, vraag vrijblijvend een offerte op!

Ik wil een offerte

Uitlezen inboardmotor

Geeft uw inboardmotor alarm en staat deze in storing? Laat deze uitlezen!

De meeste inboardmotoren zijn tegenwoordig computergestuurd, met als gevolg dat steeds meer defecten gemakkelijk te achterhalen zijn doormiddel van een diagnose met behulp van de door de fabrikant geleverde uitleesapparatuur. Denk hierbij aan defecte of vervuilde sensoren, injectoren, brandstofpompen etc.

Wij beschikken over de nieuwste uitleesapparatuur wat ons de mogelijkheid biedt uw motor uit te lezen en direct een diagnose te stellen op basis van foutcodes, live data & diverse computergestuurde testen. De volgende motoren kunnen wij uitlezen:cdsg3diag21

  • Alle Mercruiser MPI motoren
  • Mercruiser diesel motoren (D-tronic, Cummins QSD & TDI)
  • Volkswagen marine TDI motoren
  • Volvo Penta motoren

Naast het stellen van diagnoses biedt de uitleesapparatuur ons ook de mogelijkheid tot het instellen/kalibreren/herprogrammeren van uw Mercury / Mercruiser SmartCraft DTS systeem. Hierbij kan bijvoorbeeld uw elektronische motor- en trimbediening afgesteld of opnieuw gekalibreerd worden volgens de juiste specificaties.

 

Afspraak maken